SELECT EPISODES:

Asi împotriva destinului episodul 63-64 online Happy TV

Vinde-ti masina pentru ASI ce lupta impotriva destinului implacabil. Vei pierde dar vei si castiga ceva special in episodul 63 plus 64 din serialul turcesc online subtitrat in romana. Stim ca nici macar la Happy TV nu te poti impotrivi destinului, fie pentru ca nu exista, fie pentru ca, fiind predestinat, este inutil sa faci asta. Totusi, asa functioneaza povestile, prin paradoxuri ilogice la Happy tv.

Actiunea se desfășoară într-un orășel la granița Turciei cu cu Siria, strabatut de râul Asi care curge invers. O curiozitate, da, dar chiar există în realitate. Intriga are ca suport romanul „Mândrie și prejudecată”, tipicul familiei clasice, cu patru fete de măritat, cu o fermă amanetată și cu șanse minime să poată fi recuperată din mâinile cămătarilor, fiind la „mâna” naturii, pe care se sprijină recolta din acel an.

În mijlocul acestor vicisitudini naturale si materiale, ca intr-un pamant arid, se infiripă dragostea naturala, dintre Asyie și Demir, o fată a pământului și un băiat de oraș, revenit în locurile natale.