SELECT EPISODES:

Al Hayba sezonul 5 episodul 27 online subtitrat

Te intorci confuza in Al-Hayba cu episodul 27 din sezonul 5 online complet subtitrat in romana. Iti amintesti, sper, informatia cum ca oamenii din partea locului sunt invidiosi pe turisti si-i privesc cu banuiala pe cei nou-veniti.

Cu o dispensa, tu poti ramane o vreme acolo, caci te cunoastem deja din cele 5 sezoane ale serialui de succes primitiv bizar numit Al-Hayba. Desigur, ca ghid netflix, te las la intrarea in sat, mie nu-mi prieste atmosfera traditionalista. O sa-mi faci tu un rezumat daca mai iesi intreg la minte.

Daca nu, macar n-o sa te plitisesti stand in casa, si-l fac eu in urmatorul episod. Bine, daca nu ai incredere, o sa bat la masina de scris cateva randuri despre viata traditionalista trasata de reguli, legi si tabu-uri antice. Dragostea, familia, prietenia, orgoliul ce naste rivalitate, dusmania.

Toate pornirile si patimile omenesti eterne ce se gasesc in orice om si sunt valabile in orice societate, chiar si moderna. Senzatii vechi si noi pe care le vei simtii in sezonul 5 complet din Al hayba subtitrata in romana si oferit aproape gratis online.

~ cick aici pentru toate sezoanale traduse in romana din Al Hayba ~